Pénznem módosítása: HUF

Rendelés menete

1Készítse el regisztrációját!A"Regisztráció" feliratot a weboldal nyitó oldalának tetején, a bal oldalon találja. A folyamat során lehetősége van különböző szállítási és számlázási címet is megadni. Elsőként mindig a számlázási cím kerül rögzítésre. Mikor ezt jóváhagyja, a következő oldalon a rendszer felajánlja a Cím szerkesztése lehetőséget. Ha szeretné, akkor itt tud új címet, szállítási címet beállítani. Ha nem szeretné ezt, akkor hagyja figyelmen kívül a lehetőséget.

Amennyiben kezdetben nem szeretne regisztrálni, úgy erre lesz lehetősége rendelésének véglegesítését megelőzően is.

Regisztráció nélkül is van lehetősége vásárolni.

Regisztrációjával és/vagy leadott megrendelésével elfogadja cégünk Adatvédelmi Szabályzatát.

 

2. Kezdjen el nézelődni! A megvásárolni kívánt termék oldalán írja be a darabszámot. A"Kosárba" gomb megnyomásával már bele is rakta a vásárolni kívánt termékek közé. Ezután nézelődhet tovább a termékeink között. Ha újabb termék tetszik meg Önnek, akkor ugyanúgy kell eljárnia, mint az előző esetben.

3. A vásárlás befejeztével jobb oldalon felül a"Kosár megtekintése" gombra kattintva részletesen is láthatja a vásárolni kívánt terméket, majd "Pénztárhoz"gomb megnyomásával elkezdheti a rendelés leadását. A kosár megtekintése alatt tételek törlésére vagy továbbiak hozzáadására is van lehetőség.

4Ha még nem regisztrált a vásárlást megelőzően, akkor a következő lépésnél megteheti. Ha be van jelentkezve, akkor láthatja a regisztrációkor megadott adatait, a szállítási és a számlázási címét egyaránt. Ha valamelyiken változtatni szeretne, itt van rá lehetősége. Ha regisztráció nélkül szeretne vásárolni, akkor ne pipálja be a regisztrációt jelentő kis kockát.

5. A kosár tartalmának összeállítása közben mindig a házhozszállítással történő szállítási költséget látja. Ez 2290 Ft.

Mielőtt tovább lép, kérjük olvassa el Általános Szerzõdési Feltételeinket, melyet megrendelése véglegesítésével elfogad. 

Minden esetben pipálja be a "Nem vagyok robot" mezőben a kis négyzetet, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy rendelése megérkezzen hozzánk.

A Számlázási és Szállítási cím alatt található "Megjegyzések" mezőben tudja feltüntetni, hogy utánvéttel, vagy banki előre utalással kíván fizetni.

Ha megrendelését személyesen venné át központunkban, akkor azt is itt tudja feltüntetni. /Személyes átvételre elõre egyeztetett időpontban van lehetőség. Személyes átvétel választása esetén a rendszer által jelzett szállítási költséget a számlázáskor levonjuk a számla végösszegéből./ 

Amennyiben nem házhozszállítást, hanem FOXPOST automatánál történő átvételt választ, azt is itt írja meg! Ennek díja 990 Ft.

Ha bármilyen további kérése van, azt is itt írja meg nekünk.

A"Pénztárhoz" gomb megnyomásával tovább léphet rendelésével.

6. Ekkor az eddigi adatok alapján meg fog jelenni virtuális számlája, amit akár ki is tud nyomtatni. A nyomtatáshoz kattintson az oldal bal felső sarkában található "nyomtatás" gombra. Ha nem kívánja virtuális számláját kinyomtatni, kattintson a "bezárás" gombra. Ekkor visszakerül áruházunk felületére.

7A vásárlás menete itt ér véget. Beérkezett megrendeléséről azonnal visszajelzést kap, a szállítás idejével kapcsolatban pedig kollégánk személyesen küld visszajelzést 24 órán belül..

8.Ha szeretné korábbi megrendeléseit megtekinteni, és Ön regisztrált vásárlónk, úgy ezt megteheti, ha a bejelentkezést követően az oldal tetején a neve mellett található"Saját fiók"feliratra kattint.Ezt követően a "Rendelési előzmények" menüpontban megtalálja összes rendelését, illetve lehetősége van személyes adatai és jelszava megváltoztatására, valamint feliratkozhat hírlevelünkre is. Amennyiben rendelését törölni szeretné, úgy azt is a "Rendelési előzmények" pontban teheti meg, rendelése visszavonásával.                    

 

 

 

Rapid Oktatás Kft. (c)

eCommerce by CubeCart